Registrujte se a automaticky budete mít 10% slevu na vše. Doprava ZDARMA při objednávce nad 1000 Kč.
CLEANEE ECO Home hygienický čistič na kuchyně s vůní citronové trávy je čistící prostředek vhodný na kuchyňský nábytek a spotřebiče, určený k čištění a odmašťování všech povrchů. Obsahuje přírodní saponiny a tenzidy, čímž kromě čisticích schopností dosahuje vysoké a dlouhodobé účinnosti při odstraňování bílkovinného zamoření. Díky svým antimikrobiálním a silným antioxidačním účinkům zachovává povrchy dlouhodobě hygienicky čisté. Na ošetřených plochách vytváří mikrofilm chránící před mikrobiální kontaminací, zanechává dlouhodobou čistotu a nepřehlédnutelný lesk, pohlcuje nežádoucí zápach a je bezpečný pro styk s potravinami. Je biodegradovatelný, šetrný a bezpečný k pokožce a přírodě.
Netestováno na zvířatech.
Na jaké povrchy CLEANEE s vůní citronové trávy na kuchyně použít?
Jak CLEANEE na kuchyně používat?
Před použitím protřepejte. Aplikujte na znečištěný povrch a nechte působit zejména na zaschlých nečistotách. Poté setřete pomocí měkké utěrky a případně opláchněte vodou. V případě potřeby proces opakujte.
Jaké je složení CLEANEE s vůní citronové trávy na kuchyně?
Voda, Karanja Olej (olej z indického buku), Lněný olej, Slunečnicový olej, Řepkový olej, BIO mořská sůl, Výtažek z cukrové třtiny, Kyselina askorbová, Kokosový olej, Přírodní esenciální olej z citronové trávy. Neobsahuje žádné známé nebezpečné nebo karcinogenní látky. Neobsahuje umělá barviva, pěnidla (SLS nebo SLES) ani aromata.
Jak CLEANEE na kuchyně skladovat?
Skladujte při teplotách 15–30 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření, chraňte před mrazem. Produkt má přírodní složení, a proto může pod vlivem teploty měnit konzistenci a barvu, nemá to však vliv na jeho vlastnosti. Uchovávejte v původních obalech. Prázdné obaly jsou recyklovatelné.
Je použití CLEANEE na kuchyně bezpečné?
Přípravek nedráždí pokožku, je bezpečný i ve styku s potravinami. Také je biodegradovatelný a tím bezpečný k přírodě.
Jaké velké je balení?
1 litr
Výrobce | CLEANEE s.r.o. |